Hverdag Om mig

5. december – jeg har fødselsdag & traditionen om kanel!

5. december 2017

Ja, i læste rigtigt!

Jeg har simpelthen fødselsdag idag. Jeg bliver hele 25 år og ja, jeg er ugift. Dog er mine veninder så søde, at jeg ikke er blevet badet i kanel. Men hvorfor er det egentlig man skal have kanel? Jeg kendte ikke selv historien. Så jeg synes at bag dagens kalender låge, får i en historie. En historie om at være kanelmø og hvorfor man får kanel.

Faktisk er der ikke den vilde historie. Det at være 30 år og ugift giver retten til at bade folk i peber. En dag synes et par venner, at der simpelthen var for lang tid til at deres ven blev 30 og ville derfor tage forskud på løjerne. Så de opfandt derved begivenheden at bade deres ven i kanel. Hvilket i sig selv, ikke giver nogen mening. Men ideen er sjov.

Hvordan skal jeg så fejre min fødselsdag, vil mange nok spørge. Tja, da jeg jo stadig er på kostplan skal den faktisk ikke fejres før i weekenden, hvor den både står på fejring med veninderne om lørdagen og fejring med familien om søndagen.
Jeg holder faktisk ikke så tit fødselsdag for familie og venner. I princippet er jeg nok lidt omvendt mange mennesker – men jeg vil helst bare fejre min fødselsdag med gode film og afslapning. Så dette bliver den brugt på i år.
Jeg startede dagen med cardio + styrketræning og ellers har den stået på fuld afslapning. Klokken 14 tog jeg ned til min far, som gav en kop kaffe og jeg fik derudover også åbnet mine gaver fra ham. Jeg lover at jeg en af dagene ligger billeder op af alle mine gaver. Men tænker at jeg venter til søndag, hvor jeg så har fået gaver fra hele familien.

Udover pakkeåbning og træning, så har jeg øvet op til min eksamen. Jeg sidder lige nu i kæmpe eksamensstress, så jeg skal have øvet mig så meget så muligt, så jeg kan blive en helt igennem fantastisk fitness instruktør.

Jeg vil slutte indlægget af og nyde resten af min fødselsdag.

Håber i alle får en fantastisk 5. december. God aften.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar