Aftensmad Frokost Salater

Den bedste (og nemmeste) opskrift med rosenkål

14. november 2017

Rosen… hvad for noget? Er det ikke det man prutter meget af, smager det ikke forfærdeligt, hvem laver overhovedet rosenkål mere?

Ja, vi alle har vidst vores foredomme om rosenkål. MEN, glem alt du nogensinde har tænk om rosenkål. De fleste som siger at de ikke kan lide rosenkål, ender faktisk op med at kunne lide denne opskrift. Så bare rolig!

Så her får du opskriften på de lækreste rosenkål, som både kan spises som en snack eller bruges som tilbehør.

Ingredienser:

  • 1-2 poser rosenkål
  • Salt & pepper
  • 1 spsk oliven olie
  • Hakket hvidløg (kan undlades)

Ja, det er faktisk alt du behøver. Jeg plejer at bruge 1 pose til mig selv, hvor jeg så har til et par dage. Men er man flere end 1 person, ville jeg lave 2 poser.
Hvis det ikke er sæson for friske rosenkål, kan du sagtens bruge dem på frost. Så skal de bare tø op før brug.

Fremgangsmåde:

  1. Opvarm ovnen til 190 grader.
  2. Put rosenkål, oliven olie, salt, peber og hvidløg I en pose og ryst det godt.
  3. Put det hele på en bageplade med bagepapir på.
  4. Bag i 45-50 minutter. Hold gerne øje med dem.
  5. Nyd dernæst de lækreste rosenkål du nogensinde har smagt.

Ja, jeg ved godt at 50 minutter lyder længe. Men tro mig – de vil blive helt møre og lækre.

Når i på et tidspunkt prøver opskriften, så smid gerne en kommentar med jeres mening!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar