Hverdag Om mig

Jeg skal have nye tænder!

7. juli 2017

Okay, overskriften er måske lidt overdrevent. Men jeg skal faktisk have lavet mine tænder – dem allesammen.

Jeg har i mange år været kede af mine lidt skæve tænder. Jeg skal i princippet slet ikke klage, da mange sikkert har mere skæve tænder end jeg. MEN, jeg har for oven en meget skæv tand, der nærmest ligger ned. Derudover slog jeg min fortand ind i en radiator for mange år siden, så den sidder lidt bagved de andre tænder. Dette gør bare at mine tænder ser meget forskudt ud og ja, skæve.

En af mine bedste veninder, fik lavet sine tænder for ikke så lang tid siden, med en fantastisk metode kaldt invisalign. Det er i princippet en bøjle, men den er gennemsigtig og man kan tage den af.
Min veninde var super glad for sit nye smil og jeg blev altså lidt draget af denne mulighed for ikke at gå med normale “togskinner” som 24-årig.

For et par uger siden var jeg til samtale hos Helle lindtoft, som tilbyder invisalign og som holder til i Odense. Hun var fantastisk professionel og kunne med det samme sige hvor meget mellemrum jeg havde mellem de forskellige tænder, at min hage faktisk var en smule skæv til sin venstre side og mange andre ting. Dette var altså efter kun at have kigget på min mund i 5 minutter. Vi snakkede om behandlingen, hvad det ville koste og hvor længe jeg skulle have den på.

Helle sagde at jeg nok skulle regne med 1 år. Men at jeg skulle komme tilbage d. 10 juli og få taget en masse billeder af min mund. Disse billeder hjælper dem med at vise hvordan det vil foregå og vil faktisk give dem et indblik i hvor meget mine tænder vil flytte sig hver uge. WOW! Synes det lød helt sindssygt at de faktisk kan se hvordan tænderne vil rykke sig og hvordan det endelige resultat kommer til at se ud.

Så nu venter jeg altså på at det bliver mandag, hvor jeg skal til vissenbjerg og få taget en masse billeder og få mere information om hvordan forløbet kommer til at foregå. Jeg glæder mig fantastisk meget og især til at jeg om et år fra nu, kan sidde med et helt perfekte tænder og med en smil, som jeg kun bliver glad for.

Jeg vil selvfølgelig skrive mere om mit forløb og give lidt information når jeg er igang med behandlingen.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar