Opskrifter Sundhed

Mine yndlings proteinbarer fra bodystore

22. februar 2017

Jeg ELSKER proteinbarer. Det er en fantastisk at få et hurtigt mellemmåltid eller en lækker snack efter træning. Derudover smager de bare møghamrende godt. Derfor har jeg samlet mine 4 yndlings barer, som smager FANTASTISK!

1. Nutramino XL proteinbar
Denne bar smager fantastisk af chokolade. Den har en perfekt konsistens, som minder lidt om en marsbar. Min yndlings er den på billedet. Nemlig den med chokolade.
Den kan købes både i en kasse med 12 eller som enkeltbar. Bare tryk på baren på billedet eller linket nedenunder, så kan du se pris og næringsindholdet. 

2. Goodlife bar
Dette er min ultimative yndlings bar. Desværre er kalorieindholdet næsten det samme som en normal marsbar. MEN, den smager helt igennem fantastisk.
Den bedste smag er Chocolate banana bliss, som smager NØJAGTIG som skumbanan.
Derudover kan jeg anbefale mint temptation (smager af after eight) og chocolate fantasy.
Se priserne og smagene ved at trykke på billedet eller linket nedenfor.

3. Questbar
Dette er nok en af de mest populære barer der findes. Den kan købes overalt og ikke kun på nettet, som de fleste af de andre barer kun kan.
Denne bar har en mere fast og tyk konsistens end de andre. Den bedste smag er klart den med oreo smag og den med cookie dough. Men fås i flere forskellige smage, hvor temaet især er chokolade.
Den fås både i 7-11, the foodstall og via linket nedenstående, hvor de både kan købes kassevis og enkeltvis.

4. Star nutrition – Lean protein bar
Denne bar er fantastisk. Den minder faktisk mest af alt om belgisk chokolade. Både udseende og smagsmæssigt. Den er fyldig og cremet og egentlig bare møghamrende lækker. Den fås i 2 smage og begge er helt fantastiske.
Køb den på linket og billedet nedenstående. Fås både i kasse og enkeltvis.

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Tobias 8. juni 2017 at 11:02

    Jeg plejer altid at have mindst 2 kasser af Nutramino XL proteinbar hjemme hos mig, de er altid gode til efter/før træning. ?

  • Skriv kommentar