Aftensmad, Frokost, Opskrifter

sund og hjemmelavet ranch dressing

Så blev det d. 7 december og det er igen tid til at lukke en kalenderlåge op.

Idag er jeg blevet inspireret af min tid i USA. Til jer der har fuldt med på bloggen, ved i at jeg har boet I USA. Det er snart 10 år siden jeg boede der, men det føles som igår. Alle minderne er stadig helt “nye” og jeg mindes hver dag den gode tid i USA.
Jeg tog til USA da jeg var 15 år. Ja, i læste rigtigt. De fleste tog på efterskole eller direkte videre på gymnasiet – men jeg fik simpelthen muligheden for at tage til USA. Her boede jeg i 1 år hos en fantastisk familie og samtidig gik jeg på High school.

I USA findes der en bestemt dressing der hedder “ranch“. Jeg tror også vi har den i Danmark, men jeg har aldrig smagt så god en dressing, som den i USA. Den smager fantastisk og er god til ALT! Desværre er den fyldt med en masse “fy” ingredienser. Så jeg har derfor prøvet at gøre den en smule sundere – men stadig med den lækre smag.

Ingredienser
– 0,5 dl mayo
– 0,5 dl olivenolie
– 0,5 dl mandelmælk
– 1 stor spsk dill
– 1 stor spsk purløg
– En lille sjat æblecider eddike
1/2 tsk hvidløgspulver
1/2 tsk løg pulver
salt og peber efter smag

Fremgangsmåde
1. Pisk alle ingredienserne sammen indtil det er en “glat” masse.
2. Sæt i køleskabet i 30 minutters tid, så smagene kan sætte sig.

God fornøjelse 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar