Dessert Opskrifter

3. december – Proteinkugler (Uden tilsat sukker)

3. december 2017

Så blev det søndag og 3 december.

Min dag idag står på en hel masse spændende. Jim Lyngvild holder julemarked, som jeg altid er med til. Det er et super hyggeligt marked, som jeg kan anbefale alle at tage til. Derudover plejer de at sælge pebbernødder med chokolade omkring (ja, det lyder mærkeligt, men smager fantastisk). Så jeg håber de har dem igen i år, så jeg kan hamstre en masse!

Dernæst skal jeg lave en masse mad, som skal fryses ned og bruges til næste søndag, hvor jeg holder fødselsdag for familien. Der skal vi have tapas, så jeg går i krig med en masse af opskrifterne og fryser dem ned, så jeg ikke har så meget stress på dagen.

Men nok om min dag. Jeg ved i alle venter på dagens opskrift. Så dem skal i selvfølgelig få. Jeg elsker havregrynskugler. Men som mange nok er klar over er de fyldt med sukker og bare dårligt indhold. Heldigvis kan de laves på maaaange forskellige måder – og dem her er en klar effekt! De kommer nok en smule sent på bloggen, da november nok mere er græskar måned. Men det kan eventuelt skiftes ud med æblemos.

Ingredienser
– 45 gram finvalsede havregryn
– 20 gram vanilje protein
– 30 gram smooth peanutbutter / nøddesmør
– 20 gram græskar eller æblemos
– 1 tsk kanel
– 1 spsk chia frø
– 2 spsk hørfrø

Fremgangsmåde
1. Put alle ingredienserne i en skål og rør hele molevitten rundt.
2. Rul dem til 8-10 kugler.
3. Put I køleskabet i 1 times tid.

(Hvis kuglerne er for bløde eller “sticky”, så put ekstra proteinpulver eller mindre peanutbutter.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar