Sundhed

Økologiske snacks til hele familien!

12. december 2017

Idag vil jeg fortælle jer om betterbox.dk 
Jeg ved ikke hvor mange af jer der kender til hjemmesiden, men den er klart et besøg værd. Du kan tjekke den ud her

Jeg stødte på konceptet på instagram og må simpelthen fortælle jer at jeg ELSKER konceptet.
Det går egentlig ud på at man betaler et bestemt beløb hver måned og får tilsendt en boks om måneden. Du kan selv vælge mellem 3 forskellige bokse, hvor der enten er 10, 15 eller 20 stykker.
ALT i boksene er økologisk og bæredygtigt. Her sammensætter de kvalitetssnacks for hele familien. De fravælger aktivt GMO, pesticider og kunstige stoffer i deres snacks. Derudover kan du selv vælge om boksene kan være fuldt veganske eller måske uden gluten eller begge ting?
Du binder dig ikke til noget som helst og kan altså opsige boksen, hvis du en dag ikke gider det mere. Derudover svarer de hurtigt på mail og den billigste kasse koster kun 199 kroner!! Det er sindssygt billigt for alt det man får.

DERUDOVER !
For hver boks du køber, planter de et træ!

OG

indtil d. 15 december kører de den mest fantastiske kampagne jeg nogensinde har hørt om. Dette var faktisk en af grundene til at jeg skrev til dem og spurgte om de ikke ville lave et arbejde. For hver boks der bliver købt indtil d. 15 december, der donerer de en boks til julehjælpen.
Så et barn kan få en god jul fyldt med lækre økologiske snacks.

Pssssst! Indtil d. 22 december får du 20% rabat på din første boks. Så skynd dig ind og prøv boksen af. Jeg lover at du IKKE vil blive skuffet. Her kan i se hvad jeg fik i denne omgang. Når jeg er færdig på diæt, skal jeg HELT sikkert købe et abonnement til deres fantastiske bokse.


  • Dette indlæg indeholder reklame 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar