Sundhed Træning

5 ubehagelige sandheder om kost, sundhed og fitness | Del 2

9. december 2017

Så blev det 9. december.

Det vil sige endnu et afsnit af min “ubehagelige sandheder” serie. Har du ikke læst del 1, kan den læses her.

Serien ubehagelige sandheder, går ud på at jeg afslører en masse ubehagelige sandheder. Ubehagelige fordi der sikkert er et par punkter som passer til dig eller måske passede de på dig. Lige meget hvad, vil jeg vædde med at du kan nikke “ja” til en del af det.

1.  Mange kvinder tror fejlagtigt, at en slankere  krop vil gøre dem lykkelige.
Hvis du har læst denne blog i noget tid, ved du, at jeg opfordrer kvinder til at spise for sundhed og træne for styrke. Jeg foreslår ikke, at du ikke skal ønske at tabe dig. Hvis du er overvægtig og vil slippe af med ledsmerter, forbedre dit helbred og have energi til at lege med dine børn eller gøre noget som at vandre på det anstrengende spor i din lokale park uden at føle, at du vil kaste op eller du vil bare føle dig selvsikker i din hud, så at tabe sig er et godt mål.
Vægttab er et fint mål, men når du binder din lykke og selvværd til det udfald, eller tror det vil gøre folk at folk bedre kan lide dig, så er det ikke vægttab du ønsker dig.
Forglem ikke, hvorfor du laver, hvad du laver. Og gør det af de rigtige grunde.

2. De fleste mennesker ved, hvad de skal gøre for at forbedre deres sundhed, men de gør det ikke konsekvent.
Mange vil sorta-kinda prøve det i et par uger, og når de ikke ser mærkbart anderledes, skyldes det kosten og udbryder: “Jeg vidste det var for nemt til at virke!” Men i virkeligheden gjorde de det ikke. Enten praktiserede de retningslinjerne sporadisk, ellers gjorde de det ikke længe nok.
Kig ikke efter noget komplekst eller “avanceret”, før du behersker det grundlæggende.
Vær ærlig over for dig selv: Gør du de ting, du ved, er vigtige, konsekvent? Hvis ikke, hvordan kan du ændre det fra i dag?

3. Du vil have hurtige resultater. Jeg vil have hurtige resultater. Alle ønsker øjeblikkelige resultater for deres indsats.
Derfor findes fedtforbrændingspiller og wraps, og markedsførere fremmer deres “revolutionære” fedtforbrændings træningsprogrammer, og hvorfor turn-key, get-rich-quick produkter og mastermind-grupper trives.
Vi ønsker alle hurtige resultater. Producenter ved dette, så de vil skubbe den knap for at få din opmærksomhed lang nok til at piske dit kreditkort ud. Godkend denne medfødte fristelse for korte eller hurtige resultater.
Husk på – hvor mange gange har man selv prøvet disse produkter eller hørt om dem fra veninderne? NEJ! Det er altid dem der sælger produkterne, der roser dem til skyerne. Stop med at spild penge på det!

4. Der er en overflod af misinformation om kost og fitness.
Nogle mennesker kaster massive mængder af misinformation ud til at tjene deres egne interesser; nogle mennesker er simpelthen uvidende; nogle mennesker tror, ​​at de virkelig hjælper og spredter sandheden. At kende forskellen kan være udfordrende.
Jeg er ingen undtagelse. For flere år siden eksperimenterede jeg med Paleo-stilen med at spise. Jeg troede, at lav carb var den bedste måde at spise for sundhed og for at få en mager krop. Ernæringseksperterne, jeg fulgte på det tidspunkt, havde studier og erfaring med at bakke op om teorien om, at denne spisestil var den bedste måde for alle at spise. Heldigvis indså jeg senere, at de mennesker og ressourcer, jeg læste for at sikkerhedskopiere sådanne påstande, kun viste studier, der støttede deres synspunkt (dvs. bekræftelsesforstyrrelser), mens de fuldstændig ignorerede studier og erfaringer, der foreslog andet.
Tommelfingerregel: se på begge sider af ernæring og fitness. Undersøg ikke hvad du vil se – vær objektiv (lettere sagt end gjort, og derfor er nogle mennesker ekstremt dogmatiske med deres synspunkter og endda sender lange, hadske e-mails, der forsvarer deres spisepræferencer – det er personligt for dem).

5. Kortsigtede mål er, hvad de fleste mennesker fokuserer på – blive slankere for at se godt ud i kjolen til sommerfesten; miste de sidste stædige 5 kg – til deres egen skade.
Men hvad med når du når disse mål? Hvis du vil bevare de resultater, du opnår, se så ud over det umiddelbare mål. Spørg: Hvordan kan jeg opretholde de resultater, jeg tilstræber at opnå? Kan jeg fortsætte med at gøre det næste år, hvad jeg gjorde for at nå mit mål? Hvis svaret ikke er ja, skal du genoverveje den vej, du er på.
Kortsigtede mål kan være givende, men lad dem ikke spore dig for fremtiden.
Kig på det på denne måde: vil du hellere ikke kun se godt ud til din næste store begivenhed, men stadig se og føle sig godt til den næste også?

Håber ikke jeg har trådt for mange over tæerne med disse sandheder. Men jeg håber virkelig at i får øjnene op og kan forstå hvor jeg vil hen med disse indlæg. Derudover vil jeg lige minde om at imorgen kommer sidste afsnit af “sandheds serien”.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar