Sundhed Træning

10 Tanker, du har, når du starter en ny kost

11. december 2017

Nu er der ikke lang tid til jul. Eller okay, vi skal vente lidt endnu, da det jo kun er d. 11 december. Så hvorfor ikke læse en masse træningsnyt her på bloggen.

Idag har jeg dedikeret dagen til 10 tanker du HELT klart har, når du er startet på en ny kur.
Jeg er helt klart en af dem der har prøvet ALLE kure. 5/2 kuren, keto kuren, lchf kuren, nupo pulver, suppekuren ooooooog så videre. Dog tænker jeg ikke at jeg er alene? Mon ikke mine læsere på et eller andet tidspunkt har været på kur.

Hvis du har eller måske du er på kur lige nu – så smid en kommentar om hvilken kur DU har prøvet eller er på lige nu.

Mandag er den officielle dag for at starte en ny diæt. Uanset om du er en “Jeg starter mandag” eller ej, har vi alle været på det punkt, hvor vi skal påbegynde en ny måde at spise på, og vi gør os klar til at foretage nogle ændringer . Og hvilket eventyr er det. At ændre dine vaner er aldrig let, men det er muligt. Der kan bare være nogle få tanker, du skal overvinde i processen, for vi har alle været der, og vi ved alle hvordan det var!

“Jeg skal bare have lidt – åh vent, må jeg endda få det?”

“Jeg er sulten.”

“Jeg vil bare have en lille smule!.”

“Åh gh, nu er jeg den person.”

“Omg, jeg er sulten.”

“Nå, jeg følger bare 80/20-reglen.”

“Jeg er den hellige grad af sundhed og fitness”

“Har jeg sixpack nu?”

“Ved du hvad, det er ikke så slemt!”

“Jeg har aldrig været så sulten i mit hele livet.”

Dette er de tanker jeg oftest har haft, da jeg var på kur. Har du måske haft andre tanker eller er du ligesom mig, der tænker på mad hele tiden og er sulten all the time?

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar