Hverdag

Mine 5 favorit serier

2. november 2016

Jeg har lavet en lille liste over mine favoritserier. Jeg har set alle afsnittene i alle disse serier og jeg er forelsket!

Nu er vi inde i de kolde måneder og snart kommer december. Så denne tid skal bruges foran sofaen med dynen og varm kakao. Så her er 5 spændende og dramatiske serier, som du kan se i ferien!

The vampire diaries
“I will always choose you”
De fleste af os kender nok til vampire diaries. Men dem som ikke gør, så er det en moderne “twilight”. Men med mere spænding, flere individuelle historier og mere drama end kærlighed. Du sidder bundet til skærmen – både fordi hvert afsnit ender med at du siger “EJ, jeg må lige se et til afsnit”, men også fordi nærmest alle personerne er møg hamrende lækre. Piger – i har noget at glæde jer til! Se eller gense denne spændende serie på viaplay.

vampire

Prison Break
“Just have a little faith”
Dette er udentvivl min yndlings serie. Jeg har nok set og genset alle sæsonerne 6-7 gange. Serien handler om den kloge Michael Scofield, som prøver at få sin bror ud af fængsel. Denne serie er fantastisk og hvis man ikke har set den, så burde den være øverst på din liste! Den folder sig ud over 4 sæsoner + 1 film. Der er ved at blive indspillet en femte sæson, og jeg sidder ihvertfald klar LIGE når den udkommer!

prisonbreak

Scandal
“You can’t take command”
Denne serie har jeg set et par gange nu og jeg sidder stadig klistret til skærmen. Serien handler om Olivia Pope og medarbejderne på hendes bureau Pope & associates. Her yder de rådgivning til de mest magtfulde mennesker i USA. Parallelt med historien er der også fokus på Olivia Popes forhold til den amerikanske præsident Fitz. Er man til kærlighedshistorie, drama og indsigt i det amerikanske system – så er denne serie perfekt til dig! Serien kan ses på viaplay.

scandal

The mentalist
“Some people think I’m psychic. The truth is there are no psychics. I’m just paying attention”
Mentalist handler om Patrick Jane, som er cairvoyant. Han er meget observant, bruger hypnose og har en voldsom god hukommelse. Hans kone og datter blev dræbt af seriemoderen Red John og han bruger nu hans talent til at opklare mord hos CIA. Serien har en gennemgående historie hvor Patrick prøver at finde Red John. Historien er fyldt med spændende historier og man bliver utrolig klog på psykologi og kropssprog. Hvis man er til krimi, så er dette klart en serie for dig!

mentalist

Gossip girls
“XoXo gossipgirl”
Jeg er hende som faktisk først så gossip girls i år. Flere af mine veninder har sagt i flere år at jeg skulle se den, så nu skete det altså. Jeg må sige at jeg var opslugt af serien! Serien handler om hvordan en gruppe venner ødelægger deres liv eller andres liv. Det er pige drama, kærlighed og ufattelig meget spænding. Det er en serie, hvor den man troede var den gode fyr pludselig er skurken – og omvendt! Jeg har faktisk kun 1 ord – Chuck Bass…. Am I right, girls?
Serien kan ses på viaplay.

gossip

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar